Dags att presentera Sneseglarna!

28 januari, 2014 at 22:32

Så har det då blivit dags att presentera vårt lag som ska representera URSS i årets upplaga av ICE Swiming! Laget, som lyder under namnet Sneseglarna består av följande deltagare:

URSS stafettlag i ICE Swiming 2014, Sneseglarna!

URSS stafettlag i ICE Swiming 2014, Sneseglarna!

Stefan Brohlin, galningen som drog igång det hela! 48 år, far till tre vuxna barn. Till vardags verksam i byggbranschen och på fritiden aktivitetsansvarig i URSS och en hängiven segelbåtsägare. Lyckligt gift med Pia, bor på Kallholmen!

Maria Omayrat, lagets coolaste representant. Mor till två långa, snygga söner som redan är upptagna, däremot tror vi att Maria är ledig. Ja inte när hon jobbar som Sjuksköterska på ambulansen och Operation då vill säga. Expert på livräddning, vilket kan behövas! Ålder ja, eftersom man aldrig talar om kvinnors ålder & vikt lämnar vi det därhän. Bor i centrala Staan!

Mats Byström, lagets verklige äventyrare som lånats in från Vindeln. Eftersom Vindelälven i princip aldrig blir mer än några plusgrader så är vintersimning vardag för denne 47 årige bluessångare som till vardags är Produktion Teamleader (eftersom det inte går att överleva på bluesen) Mats är ofta i Skellefteå då han lyckats fånga en välkänd Kundtjänstmedarbetare på Skellefteå Kommun.

Andreas Stenlund, lagets piggaste å yngsta bidrag på hela 19 år. Pluggar till sjuksköterska och jobbar extra på Skellefteå lasarett. Ägnar fritiden åt Sjöräddningssällskapet och drömmer om att få bli kollega till Maria på ambulansen. Allternativ karriärsplan är astronaut. Då kan vi upplysa om att man borde sikta mot stjärnorna och inte mot botten.

Ja det var laget det. Nu hoppas vi på klubbens stöd i vårt vanvett och förväntar oss fullsatta åskådarplatser den 8/2 då tävlingen äger rum. Vi återkommer med mer detaljer beträffande starttider.

Posted by | View Post | View Group