Bryggfesten i Kurjoviken 2014

12 maj, 2014 at 09:55

Bryggfesten_affisch

Så har det blivit dags att börja flagga för sensommarens stora begivenhet i Kurjovikens Havsmarina, URSS årliga Bryggfest. Lördagen den 9 augusti mellan 10.00 – 02.00 (söndag) blir det familjefest vid havet. En tradition vi inte vill lämna med mängder av aktiviteter för alla åldrar, tävlingar både på land och i vattnet. Jolle-kapsegling och den stora Bryggfestregattan på Sörfjärden. Barnteater och en massa annat skoj. Nytt för i år är att vi kommer att ha båthusloppis, där alla båthusägare får slå upp sina portar och kränga iväg sånt de inte behöver och som bara ligger å tar plats! Vem vet vad man kan fynda där?

Under hela dagen kommer det att finnas möjlighet att besöka Havsmarinans bryggor, titta på båtar, prata med båtägare och vem vet, kanske det även erbjuds lite provåkning!

När dagen övergår i kväll så öppnas festområdet för trevligt tjo och tjim… Coasters By the Sea serverar god mat och dryck till överkomliga priser, både i restaurang, uteservering och i stora Bryggfesttältet. Framåt 21.00 kommer det sen att dansas för fulla segel till tonerna av Skellefteås partyband…

KrutovHåll koll på hemsidan,annonser i Norran och affischer nära dig! /Aktivitetssektionen

Posted by | View Post | View Group