Välkommen 2019

25 februari, 2019 at 18:08

Tja, vi har förvisso tagit oss förbi januari och snart även februari. Tunga vintermånader i en båtlivsälskares sinne, men snart är det mars och URSS har precis påbörjat ett nytt verksamhetsår. Lördagen den 23/2 höll klubben sitt årsmöte. Där stängdes böckerna för 2018 och vi gjorde en hastig tillbakablick.

Alla sektioner har genomfört en mängd olika aktiviteter, helt enligt plan. Klubbkappseglingar, seglarläger och  arbetsdagar på marinan och uthamnen i Burvik. Sjösättningsärtsoppa i maj, båtförsta i Burvik i juni och mängder med grillade laxar vid båtsistan i Kurjoviken i början av september. Å däremellan en massa båtåka och skratt i solskenet på diverse bryggor.

Det är med stolthet vi kan presentera det levande båtliv som uppvisas i Skellefteå Kommun. Genom det kommunala båtsamrådet har vi och alla övriga båtklubbar i Skellefteåbukten, från Piteå/Rönnskär i norr, till Bjuröklubb i syd, lyckats använda det stöd föreningslivet får från skattemedel till en mängd insatser som förbättrar för kustbesöksmålen. Välkommen ut och gläds åt det du erbjuds!

Nu i början av mars så går stora båtmässan “Allt För Sjön” av stapeln på Älvsjömässan i Stockholm (1-10/3) och med den brukar startskottet gå för många i klubben att börja besöka sina båthus i vårsolen. Därför vill vi påminna om att det fortfarande är snö och is på varvytorna, så ta det försiktigt och var rädda om er!

Vi vill samtidigt passa på att påminna om vår verksamhetsplanering för våren och sommaren. Alla datum finns inlagda i vår kalender, men många också under respektive sektions informationssidor.

/Styrelsen

Posted by | View Post | View Group