Gott slut och ett Gott Nytt År!

31 december, 2020 at 11:42

Det har blivit dags att summera det gångna året och det borde ju gå ganska lätt! Följer man olika sociala forum så börjar man bli van med att läsa ord som “Skitåret 2020” och nog kan man stundtals sälla sig till den skaran som känner så. Den pandemi som pågår över hela vår värld har hållit oss i ett fast grepp och påverkat oss alla kraftfullt. Vi har alla hjälpts åt att ta ansvar, hålla avstånd, tvättat händerna och hållit ut! Som båtklubb har vårt ansvarstagande inneburit att all planerad “social” verksamhet fått ställas in, men det egendomliga är att vårt gemensamma intresse, båtlivet, ändå har kunnat fortgå den gångna sommaren.

Vi ser nu framåt och hoppas att 2021 ska bli ett år då saker och ting återgår till vad som kommer att bli det nya normala, för ingenting blir som det har varit, det är nog ganska säkert. Styrelsen smider planer för vad vi ska kunna hitta på i klubben när möjlighet ges, men mer om det längre fram.

Ni som har minnet i behåll kommer säkert ihåg att vi hade besök av Seglingsikonen Gurra Krantz på Folkets Hus den 11/3. En kväll vi minns med stor glädje! Kölbåtssektionens härförare, Göran Forsberg har i dagarna haft kontakt med Gurra för att önska Gott Nytt År, varpå Gurra berättade att han tagit över Gåshaga Marina ute på Lidingö, dit han hälsade alla välkomna och de började spåna om en ev klubbaktivitet… Ja, ideérna frodas lätt när man har trevligt.

För er som sett fram emot den årliga Herraftonen som vanligtvis äger rum i Januari, så hälsar Jonscha och Norén att den inte kommer att genomföras 2021!

//Styrelsen vill på detta sätt önska alla medlemmar ett Gott slut på 2020 och ett Gott Nytt 2021!

Posted by | View Post | View Group