Summering av bryggfesten 2013

12 augusti, 2013 at 14:38

Ja då är det dags att summera årets upplaga av Bryggfesten i Kurjoviken 2013. Egentligen borde det väl göras av någon utanför klubben för att bedömningen om det blev bra eller dåligt skall bli objektiv. Men då mängden positiva hälsningar och tillrop är så många och att antalet besökare blev över förväntan så kan vi inte annat än tillskriva evenemanget epitetet ”Succé”!

Bryggfesten genomfördes lördagen den 10 augusti, en dag som bjöd på vackert väder vilket bidrog till att uppslutningen var god. På programmet för dagen fanns en mängd barnaktiviteter bl.a. Kurjanloppet för barnen, besök av Woody & Buzz, barnteater med Pippi & Sjörövarna, hoppborgar, ansiktsmålning ponnyridning å säkert nått mer som jag glömt i skrivande stund. Under dagen genomfördes också den årliga Bryggfestregattan på Sörfjärden, en trevlig seglingstävling som bjöd åskådare på land på en stillsam uppvisning av vackra båtar. Stillsam därför att det inte blåste så särskilt mycket!

När eftermiddagen övergått i kväll så brakade kalaset i restaurangtältet igång. Där serverade Coasters By the Sea chilligryta och pulled pork med tillbehör och dryck till festsugna människor å framåt 22.00 klev Molly Maguire upp på scenen. Pitebandet levererade Irländsk folkmusik som fick det att spritta i benen på alla som sökt sig till Bryggfesten denna kväll. Vi summerar en lyckad dag och kväll där förhoppningsvis båtliv och en vacker kustremsa fick sig en rejäl marknadsföring!

På återseende nästa sommar!

Posted by | View Post | View Group