Äntligen kunde vi ses till Årsfest!

6 september, 2021 at 10:02

I Ursvikens Segelsällskap har det funnits en tradition i många år, ja den sträcker sig ända till dess klubben bildades på 40-talet. Vi pratar om genomförande av en årlig fest för klubbens medlemmar. Vi har kallat den för Årsfesten den senaste tiden och den brukar äga rum i samband med klubbens årliga årsmöte på vårvintern. Sedan februari 2020 så har vi, likt alla andra föreningar i Sverige (faktiskt runt hela vår värld) påverkats av Covid-19 pandemin och först nu vågade vi arrangera en tillställning. I lördags, den 4 september, samlades ett 90-tal välklädda båtentusiaster i ett av marinans båthus där det möblerats och dukats på bästa sätt för att undvika trängsel!

 


Musikunderhållning av The Lost Boys och en god grillbuffe från Kurjovikens Sjökrog och ett program fyllt av prisutdelning i klubbens seriesegling, samt det alltid lika uppskattade lotteriet ”Marklunds Tombola”

Under kvällen utsågs även festens mest välklädda gäst, vilken blev Kapten Bill Lidman klädd i tjusig dubbelknäppt skepparkavaj och pilotglasögon?

 

Posted by | View Post | View Group