Kappsegling som teambuildingaktivitet

14 september, 2018 at 10:03

URSS och kölbåtssektionen fick en förfrågan från Barnkliniken på Skellefteå lasarett om vi kunde ordna en teambuilding-aktivitet för några av deras barnläkare. Syftet var att stärka deras teamarbete och man ville testa att uppnå detta genom kappsegling. Åtta stycken taggade barnläkare dök på torsdagen upp vid klubbstugan i Kurjoviken där de togs emot av några av klubbens hängivna medlemmar som ställde upp som skeppare för dagen. Nisse Berglund tog ansvar på Railcare Soling, Bill Lidman på SEB Soling, Göran Forsberg på HSM Soling. Man seglade 3 race på relativt korta banor i ett fantastiskt perfekt och soligt seglingsväder i 5 – 7 meter/sek. Efter avslutad segling samlades man i klubbstugan med kaffe och eftersnack. Seglingen var oerhört uppskattad, några kunde nog tänka sig att bli klubbmedlemmar och fortsätta med detta!

URSS och Kölbåtssektionen tackar Barnkliniken för förtroendet att få medverka till att utveckla ett bra teamarbete, vilket måste vara en nödvändighet inom krävande vårdarbete, precis som på en segelbåt. Skulle du och din arbetsplats/förening/kompisgäng vara sugna att testa något liknande? Tveka inte att kontakta våra kölbåtsansvarige, Göran Forsberg 070-669 58 88

Båtarna iordningställs för de kommande utmaningarna!

Fin undanvindssegling i solskenet.

 

 

 

Posted by | View Post | View Group